WebTools

Application Structure Search Web Tool

Alkalmazás kereső struktúra alapján »

Adott a mérendő komponens szerkezete? Kezdje itt! Rajzolja le molekulája kémiai struktúráját, vagy a jellemző funkciós csoportokat, így azonnal releváns HPLC-s, GC-s,  valamint Szilárd fázisú extrakciós alkalmazásokhoz juthat, mind kismolekulák, mind pedig biomolekulák esetében.

 

 
Application Name Search Web Tool

Alkalmazás kereső név alapján »

Adott a mérendő komponens neve? Kezdje itt! , Írja be molekulája nevét, vagy szinonimáját, így azonnal releváns HPLC-s, GC-s,  valamint Szilárd fázisú extrakciós alkalmazásokhoz juthat, mind kismolekulák, mind pedig biomolekulák esetében.

 

 
Vial Selection Web Tool

Vial kereső »

Találja meg az Önnek legideálisabb mintatartó üveget!  Az alkalmazás segít a megfelelő típus kiválasztásában a kívánt méretben és színben.

 

 
Syringe Filter Finder Web Tool

Fecskendőszűrő kereső »

Találja meg 3 lépésben a legalkalmasabb fecskendőszűrő típust mintája szűréséhez, melynek segítségével eltávolíthatja a nem kívánt zavaró részecskéket.

 

 
SPE Web Tool

SPE módszerfejlesztő alkalmazás »

Fejlessze ki egyedi szilárd fázisú extrakciós mintaelőkészítési eljárását 1 perc alatt!

 

 
SPE Web Tool

Preparatív kalkulátor alkalmazás »

Konvertálja analitikai módszerét gyorsan és egyszerűen nagyobb, preparatív méretekre (50 mm belső átmérőig bezárólag) vagy DAC (1000 mm belső átmérőig bezárólag) dimenziókra.

 

HPLC Column Selection Web Tool

HPLC kolonna kereső »

Találja meg a legalkalmasabb fordított fázisú HPLC/UHPLC oszlopot módszeréhez! Kereshet alkalmazás, komponens, USP besorolás és egyéb tulajdonságok alapján is.

 

 
Chiral Screening Web Tools

Királis screening szolgáltatás »

Már meglévő királis elválasztásának fejlesztésében, illetve teljesen új módszer kidolgozásában is a segítségére lehetünk. Vegye igénybe egyedi, ingyenes screening szolgáltatásunkat! 

 

 
Kinetex Calculator

Core-shell 2.6µm kalkulátor »

Tekintse meg, hogy milyen előnyöket élvezne kéregszerkezetes töltettel rendelkező kolonna használatával. Hogyan alakulna elválasztása hatékonysága, felbontása, az áramlási sebesség, a nyomásesés a jellemző paraméterek megadásával?

 

 
Kinetex  5 um Calculator

Core-shell 5µm kalkulátor »

Bemutatjuk, hogyan érhet el jobb eredményeket, nagyobb produktivitást és költségcsökkentést abban az esetben, ha jelenleg használt 5 um-os teljesen porózus töltettel rendelkező kolonnáját kéregszerkezetesre cseréli.

 

 
SecurityGuard Selection Tool

SecurityGuard előtét oszlop kereső »

Találja meg azonnal a megfelelő előtét oszlopot, akár analitikai, akár preparatív méretben! Univerzális védőoszlopaink garantáltan megnövelik a kolonnái élettartamát.