Termékek Menü
0
   
Ön itt jár: > >

WebTools

Application Structure Search Web Tool

Alkalmazás kereső struktúra alapján »

Adott a mérendő komponens szerkezete? Kezdje itt! Rajzolja le molekulája kémiai struktúráját, vagy a jellemző funkciós csoportokat, így azonnal releváns HPLC-s, GC-s,  valamint Szilárd fázisú extrakciós alkalmazásokhoz juthat, mind kismolekulák, mind pedig biomolekulák esetében.

 

 
Application Name Search Web Tool

Alkalmazás kereső név alapján »

Adott a mérendő komponens neve? Kezdje itt! , Írja be molekulája nevét, vagy szinonimáját, így azonnal releváns HPLC-s, GC-s,  valamint Szilárd fázisú extrakciós alkalmazásokhoz juthat, mind kismolekulák, mind pedig biomolekulák esetében.

 

 
Vial Selection Web Tool

Vial kereső »

Találja meg az Önnek legideálisabb mintatartó üveget!  Az alkalmazás segít a megfelelő típus kiválasztásában a kívánt méretben és színben.

 

 
Syringe Filter Finder Web Tool

Fecskendőszűrő kereső »

Találja meg 3 lépésben a legalkalmasabb fecskendőszűrő típust mintája szűréséhez, melynek segítségével eltávolíthatja a nem kívánt zavaró részecskéket.

 

 
SPE Web Tool

SPE módszerfejlesztő alkalmazás »

Fejlessze ki egyedi szilárd fázisú extrakciós mintaelőkészítési eljárását 1 perc alatt!

 

 
SPE Web Tool

Preparatív kalkulátor alkalmazás »

Konvertálja analitikai módszerét gyorsan és egyszerűen nagyobb, preparatív méretekre (50 mm belső átmérőig bezárólag) vagy DAC (1000 mm belső átmérőig bezárólag) dimenziókra.

 

HPLC Column Selection Web Tool

HPLC kolonna kereső »

Találja meg a legalkalmasabb fordított fázisú HPLC/UHPLC oszlopot módszeréhez! Kereshet alkalmazás, komponens, USP besorolás és egyéb tulajdonságok alapján is.

 

 
Chiral Screening Web Tools

Királis screening szolgáltatás »

Már meglévő királis elválasztásának fejlesztésében, illetve teljesen új módszer kidolgozásában is a segítségére lehetünk. Vegye igénybe egyedi, ingyenes screening szolgáltatásunkat! 

 

 
Kinetex Calculator

Core-shell 2.6µm kalkulátor »

Tekintse meg, hogy milyen előnyöket élvezne kéregszerkezetes töltettel rendelkező kolonna használatával. Hogyan alakulna elválasztása hatékonysága, felbontása, az áramlási sebesség, a nyomásesés a jellemző paraméterek megadásával?

 

 
Kinetex  5 um Calculator

Core-shell 5µm kalkulátor »

Bemutatjuk, hogyan érhet el jobb eredményeket, nagyobb produktivitást és költségcsökkentést abban az esetben, ha jelenleg használt 5 um-os teljesen porózus töltettel rendelkező kolonnáját kéregszerkezetesre cseréli.

 

 
SecurityGuard Selection Tool

SecurityGuard előtét oszlop kereső »

Találja meg azonnal a megfelelő előtét oszlopot, akár analitikai, akár preparatív méretben! Univerzális védőoszlopaink garantáltan megnövelik a kolonnái élettartamát.

Hírlevelek

 


Kromatográfus ÚJ!

szakmai folyóirat
2017 I. szám


Kromatográfus

szakmai folyóirat
2016 I. szám


Kromatográfus

szakmai folyóirat
2015 II. szám


Kromatográfus

szakmai folyóirat
2015 I. szám


Kromatográfus

szakmai folyóirat
2014 I. szám

Kromatográfus


Gen-Lab hírlevél
2014 II. szám


Gen-Lab hírlevél
2014 I.szám

Gyártók